Wild & Wood Coffee

kaffe, long black

Long Black coffee

PS, denne kafeen har dessverre måttet flytte til nye lokaler, så nå holder de til i City i en gate som heter London Wall. Det nye lokalet er større og har ikke den samme sjarmen som denne herlige kafeen hadde, men de har bevart stilen og du kan fortsatt nyte kaffen mens du sitter på gamle kirkebenker…

På New Oxford Sreet, mellom Tottenham Court Road og Holborn, ligger det en liten kaffebar som heter Wild & Coffee Company. Dette var en av de første kaffebarene jeg begynte å gå til, og det rustikke uformelle interiøret, med blant annet gamle kirkebenker som seter, setter meg i en helt spesiell og avslappet modus. Spesielt er jeg glad i å sitte i den lille båsen til venstre i lokalet. Den er som en liten sovekupé på et gammelt tog, og det er et fint sted å gjemme seg litt bort og lese bok.

wild and Coffee, kaffe, kafe

Kjøkkenet er åpent mot den lille kafeen

Her finner du en blanding av stamgjester og turister, men det er alltid en hyggelig og rolig atmosfære hvor alle deler bord, benker og dagens aviser. Det er et godt utvalg av kaker og croissanter, muffins og cookies, samt et par typer sandwicher som de varmer opp i grillen om du vil. Kaffen de serverer er fra Monmouth Coffee (som holder til i Monmouth street rett rundt hjørnet). Du kan velge mellom flere ulike kaffedrikker, og vi hadde en long black og en cappuccino. De som jobber her er veldig høflige og oppmerksomme, nesten andektige, og det finnes ikke noe stresset og hektisk over kaffesalget her. Alt foregår i ro og mak. Wild & Coffee nettside.

wild and coffee, kaffe, kafe

Hyggelig kaffebar på New Oxford Street

wild and coffee, kaffe, kafe

Intimt lite rom hvor du får følelsen av å være i en sovekupe på et gammelt tog

wild and coffee, kaffe, kafe, kaker

Kaker, muffins og sandwicher

Leave a Reply