The Spence Bakery

 

kafe, nord-london, spence bakery

The Spence Bakery – Stoke Newington

The Spence Bakery ligger i Stoke Newington Church Street i nord-London, N16. Her får du rimelige påsmurte rundstykker eller sandwicher, kaker og annet søtt, samt et godt utvalg av ferske brød. Church Street strekker seg fra Clissold Park i nord til Stoke Newington High street i sør, og det finnes mange kafeer, restauranter og små butikker nedover hele gaten. Absolutt verdt et besøk som en del av din nord-London ekspedisjon. I denne gaten ligger blant annet også Rasa – en indisk vegetarrestaurant med fokus på mat fra sør-India.

kafe, nord-london, spence bakery

The Spence Bakery

The Spence Bakery pleide å være mitt stamsted første året jeg bodde i London – rett nord for Stoke Newington. Nå har Spence planer om å åpne et bakeri i Bethnal Green i øst-London også. I denne delen av Stoke Newington var det for kanskje ti-femten år siden mulig å leie en noenlunde ok leilighet for en akseptabel pris. I dag er det blitt altfor trendy til at en med vanlig inntekt kan ha råd til å leie så mye som en hybel. (Og selvsagt kan man bare glemme å kjøpe noe. Men det gjelder forsåvidt hele London for tiden).

kafe, nord-london, spence bakery

Et hav av skikkelig godt brød

Personalet på Spence er utrolig hyggelig, og det er et kjempefint sted å sitte og ta kaffen mens du ser på livet i gaten utenfor. Prøv en av briochene deres, eller et av de fylte rundstykkene. Og ikke minst bør du ta med deg et rugbrød eller surdeigsbrød fra brødhylla – eller kanskje burde du ta med ett av hvert slag og fylle kofferten..

kafe, nord-london, spence bakery

Boller, kaker og cookies

Spence bakery, kafe, stoke newington

Fylte rundstykker

Leave a Reply