Majjo’s Foods – Indian take away East Finchley

 

allveg

Stort utvalg av vegetarretter

Majjo’s ligger i East Fincley nord i London og har drevet her i over 30 år.  Dette er en take away med muligheter for å sitte ned, og 10 meter opp i gata har de en restaurant med en BYO policy (Bring Your Own). Det betyr at de ikke har sjenkebevilling, men gjestene kan ta med seg sin egen vinflaske eller eget øl om de ønsker det. Ettersom Londonkjøkken er store curry-spisere var det helt naturlig å stoppe opp da vi så dette stedet første gang. Som nykommere bestilte vi linsesamosa og nystekt linseparatha og tok det hele med oss i en liten papirpose for å nyte mens vi spaserte hjemover. Da vi hadde kommet noen meter oppi bakken måtte vi stoppe opp og nesten klype hverandre i armen. Det var den mest fantastiske samosaen vi noen gang hadde smakt.

majjosfoods

Majjo’s Foods ligger rett ved High Road i East-Finchley

Søndagen etter var vi tilbake og da ble det mer enn bare samosa og paratha. Det spises ikke så mye kjøtt i Londonkjøkken, men hos Majjo’s var det et så stort utvalg av vegetarretter at kjøtt ble nesten overflødig, selv om det så veldig godt ut det også. Vi delte en deilig auberginecurry og en paneer- og ertecurry med pilau-ris, i tillegg til to punjabisamosa og en linseparatha. Pluss en ingefærøl. Paneer er forresten en fast ost som likner litt halloumi i konsistens. Poppadoms med fersk koriandersaus og tomatsaus fikk vi gratis. Mmmm, alt i ypperste klasse. Total pris £15 inkl. mva. Hadde vi tatt maten med oss som take away  hadde vi sluppet merverdiavgiften. Det er en utrolig hyggelig atmosfare her og du blir servert med andakt og varme smil. Hvilken fryd det er å bo i London! Verdens beste mat, og verdens beste samling av folk.

dish

Aubergine, paneer, punjabisamosa, pilau rice, poppadoms, sauser og gjestebok med mange lovord og komplimenter fra lokalbefolkningen

 

allmeat1

For alle kjøttelskere der ute!

paratha

Linseparatha

majjo

Typisk take away, men hyggelige lokaler og bra utsikt mot High Road East Finchley

Leave a Reply