LRB Cake Shop

london review cake shop

London Review Cake Shop i Bloomsbury

 

 

London Review Bookshop er en liten bokhandel rett ved British Museum i sentrum av London. I denne bokhandelen finner du, i tillegg til bøker, London Review Cake Shop. Her må du gå innom og teste ut den grønne Jasmine Pearl teen i tillegg til et stykke av deres saftige kaker. Kaffen er også veldig god her (Monmouth Coffee), men jasminteen må du ikke gå glipp av. Kafémanager Terry er en sprudlende og fargerik dame som lager en god stemning  i hele lokalet. Folk av alle slag kommer til denne kaféen og du finner ofte gjester som sitter alene og leser i en bok mens de sipper til en av de tolv forskjellige tetypene som finnes på menyen. De serverer te i fire kategorier; sort te, grønn te, hvit te og oolong te, i tillegg til at de har flere urteteer.

_MG_9904

Terry – manager ved London Review Cake Shop

Når du bestiller for eksempel en Jasmine Pearls så servers teen i et elegant Gong Fu te-sett hvor du får en liten glasskanne med teblader som er trukket i varmt vann og en liten tom glasskanne, samt et lite teglass. Når tebladene er ferdig trukket, viser servitøren deg hvordan du heller teen over i den tomme glasskannen og deretter over i glasset. Du får en ekstra kanne med varmt vann slik at du kan gjenta prosedyren og lage deg mer te selv.

_MG_9873

Jasmine Pearls te serveres med stil og eleganse

London Review Jasmine Pearl

Green Tea Jasmine Pearls

Kakene de lager er også verdt å smake på, og flere av dem er glutenfrie siden de har malte mandler i seg istedenfor hvetemel. De har blant annet Orange&Almond cake, Chocolate&Almond cake, Rose&Pistachio cake, Date&Walnut cake og Apple&Earl Grey cake i tillegg til mange deilige lunsjretter. Du kan også bestille hele kaker som spesiallages etter dine egne ønsker.

 

_MG_9894

Saftige kaker!

_MG_9887

Hyggelig atmosfære i London Review Cake Shop

_MG_9892

Tea Philosophy..

_MG_9903

Terry the manager

_MG_9883

Vakkert Gong Fu te-sett (fra JING) som du kan kjøpe og ta med deg hjem

 

 

Leave a Reply