Kaffe hos Paperchase

 

Paperchase

Americano og gamle flyseter

 

Noen ganger er det nødvendig å finne et sted hvor du kan velge akkurat hvor du vil sitte når du trenger din kaffedose. Ikke måtte skvise deg inn ved det eneste mulige bordet igjen i kaféen. Min plan denne aktuelle dag var å sette meg ned på Tap Coffee som er en av byens hippe (men bra) kaffebarer. Denne ligger på Tottenham Court Road ved Warren Street Station. Men som så ofte er tilfelle når jeg ankommer; det er fullt. Det virker som om det alltid er fullt.Etter nok en gang å ikke ha fått sitteplass bestemte jeg meg for å gå til Paperchase, en stor butikk med alt innen notatbøker, blyanter, papir, konvolutter etc. Her er det nemlig en stor kafé i andre etasje hvor det er godt med plass, selv midt i lunsjen (13.00-14.00). Og jeg kunne velge mellom et titalls bord. Americanoen jeg bestilte var helt fin også.

paperchase4

Utsikt ned mot Tottenham Court Road

Det beste med dette stedet er at hele den ene veggen er av glass, fra gulv til tak. Det betyr at du har en fantastisk utsikt til livet nede på hektiske Tottenham Court Road. Og setet jeg satt i var et gammelt business class flysete i utslitt skinn (eller muligens var det et luksus togsete..). Veldig behagelig. Jeg er glad i mange av de mer trendy kaffebarene i London da de ofte har den beste kaffen og kjempefine lokaler, men noen ganger er det deilig å sitte i et helt uhippt og litt kjedelig lokale. Så lenge utsikten og sitteplassen er god – og kaffen er god nok, selvsagt.. Paperchase på nettet.

paperchase3

Nok av sitteplasser

Leave a Reply