ICA – The Institute of Contemporary Art

gallery1

Stilige lokaler i ICA

The ICA ligger på The Mall, den lange vide gaten som går mellom Trafalgar Square og Buckingham Palace. Om du liker samtidskunst og god kaffe og helst vil slippe det kongelige palass, ja da burde du spare de ekstra skrittene og heller stoppe her. Dette galleriet viser radikal og konseptuell kunst, men fortvil ikke: ha et åpent sinn og sett deg inn i kunsten så godt du kan. Belønningen er en fabelaktig kaffe brygget på Mozzo kaffebønner sendt fra himmelen. En macchiato, f.eks., vil kvikke deg opp om du skulle bli i overkant overveldet av kunsten.

macch

Perfekt macchiato

De har ofte veldig bra utstillinger her i tillegg til et omfattende program med kvalitetsfilm og kunstfilm, samt foredrag og mer. The ICA er en av de fremste institusjoner innen samtidskunst – altså et sted å notere seg bak øret.. Og vil du heller droppe kunsten, kan du gå rett i baren og ta deg en drink eller flere fram til kl. 23.00. Galleriet stenger kl. 18.00.

PS: De har en bokhandel med et godt utvalg av bøker innen kunst, kultur, litteratur, filosofi, radikal politikk, DVD,  magasiner og postkort… Her kan du browse i timer! ICA

gallery3

Gallerier over to etasjer

cafe

Hyggelig kafe i The ICA

Leave a Reply