Falafel Lebanese

IMG_1150

 

 

Falafel Lebanese serverer en av de beste falafelwrap jeg har smakt. (ligger i 65 Wandsworth High Street, London SW18 2PT)

Du må ta 87 bussen ned til Wandsworth fra Aldwych for å finne dette stedet, men det er verdt turen (dessuten er det fabelaktig moro å sitte i fremste sete i øverste etasje på en double-deckerbuss –  beste måten å se London på). Sammen med bakt aubergine, potet og hummus, kommer denne falafelwrapen med en deilig salat med mynte  – alt pakket inn i et mykt khubz (khubz er arabisk for brød). De griller hele wrapen til slutt også, noe som gir en deilig kombinasjon av mykt innhold og sprøtt brød. For £ 3.90 per person fikk vi ovennevnte wrap + boks med drikke. De har selvsagt mange kjøttalternativer her også, men du burde prøve vegetarvarianten. Og ikke glem et lite brett med baklava før du går…

Når du har spist ferdig kan du utforske Wandsworth litt mer. Du kan stikke innom Planet Organic ved Southside Centre og handle de lekreste økologiske ting, samt kosmetikk, f.eksempel. Eller dra til Wandsworth Common. Eller hva med en liten tur ned til river Thames? Den ligger bare et steinkast fra High Street. På returen kan du ta bussen til Northcote Road som ligger i nærheten – en gate med masse cafeer og butikker og marked.

Untitled-1

 

Leave a Reply