2Love Tea and Coffee House – Albert Embankment

2love9

Trenger du et lite pusterom fra det hektiske sentrum så er dette stedet for deg. En liten vogn som kaller seg 2Love Tea and Coffee House selger de deiligste kaker og en fantastisk kaffe servert blant annet på spansk vis.  Her får du nydelige sicilianske cannoli, som er sprø kakerør fylt med ricottakrem, og et veldig godt utvalg av te samt himmelske brownies. Ikke stopp noe annet sted om du befinner deg i nærheten av Big Ben. Dette er nemlig akkurat hva du trenger.

2love7

Sicilianske cannoli med hasselnottkrem og krem med sjokoladebiter – En espresso med kondensert melk

Tilbake til den spanske kaffen, som kalles Café Bombón. Her brygges det altså først en espresso hvorpå det i mellomtiden blir klemt et par dasher med tykk søt kondensert melk ned i et lite krus. Deretter helles den varme espressoen over den tykke melken – rør kraftig med en skje og du har et søtt og intenst brygg. Oh boy, how nice! Det er nesten like bra som en espresso med sukker jeg hadde i Roma en gang, på den kjente Sant’Eustachio ved Pantheon. Forresten er det fortsatt er den aller beste espressoen jeg har hatt i mitt liv…

2love6

En perfekt kaffe laget av barista Stefano Russo

Den greie baristaen Stefano Russo brygger kaffe dagen lang, enten det er en latte, en cappuccino, americano eller espresso, og han spør deg om du vil ha litt av hans spesielle brune sukkerblanding i kaffen. Når det gjelder brownie så har de tre typer, en med hasselnøtter, en med salt karamell og en vanlig. Hassenøttvarianten smeltet på tunga og har blitt notert veldig høyt oppe på brownielisten.

2love5

Supersaftige og gode brownies: plain, hazelnut eller salted caramel

Om du ikke er i koffein- og sukkerhumør så lager Stefano mange forskjellige ferskpressede juicer også. Og du kan velge mellom over 20 ulike tesorter enten du vil ha frukt-te, grønn te eller sort te. Det hele kan nå nytes med armen dinglende ned mot River Thames, mens du kikker bort mot Houses of Parliament og drømmer om at det en beautiful dag er ferre konservative hoder der borte.

2love1

Nyt kaffen ved River Thames med utsikt mot Big Ben og Houses of Parliament

Leave a Reply